Peru

Uitzonderlijk zendingswerk in Lima, Peru

 

Missiereis naar Lima, Peru 16-30 november
Deze missiereis biedt een unieke kans voor anderen om betrokken te raken bij het werk van Willem en Erna. Deelnemers kunnen deelnemen aan evangelisatie- en onderwijsprojecten, eventueel bouw- en sportactiviteiten, een jungle-outreach en nog veel meer. Het is een kans om niet alleen te getuigen van het positieve verschil dat dit koppel maakt, maar ook om zelf een verschil te maken in de levens van de mensen in Lima. 16-30 november staat de missiereis gepland. 

 

Willem en Erna hebben laten zien dat een toegewijde inzet voor anderen een wereld van verschil kan maken. Hun bescheidenheid, vastberadenheid en mededogen hebben hen geliefd gemaakt bij de lokale bevolking. Laten we ons aansluiten bij hen in november en samenwerken aan een betere toekomst voor Lima, Peru. Ben je geïnteresseerd om mee te gaan, stuur een bericht naar Henk-Jan, 0653393654. 

 

Check hier de link weloveperu.nl voor meer informatie over het werk. Bij het zien van de foto’s en verhalen krijg je een beeld van het werk wat er gedaan wordt. 

 

Hun missie is gebaseerd op de tekst uit Mattheüs 28:19 waar Jezus ons de grote opdracht geeft. Ga dan henen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des Heiligen Geestes en leert hen onderhouden al wat Ik u bevolen heb. Willem en Erna willen graag een geestelijke vader en moeder zijn voor vele kinderen, tieners en volwassenen! Stichting de Adelaar steunt Willem en Erna met een structurele bijdrage. U kunt grote vreugde ervaren en met ons meebouwen door vaste maandelijkse donatie of een eenmalige gift of een uitdagende gift.  

 

Zaaien & oogsten
Helpt u mee om onze missie te ondersteunen? Door financieel te zaaien in deze projecten deelt u mee in de zegen van de opbrengt. Wij zien uw liefdesgave met blijdschap tegemoet. 

 

 

Meer over Willem en Erna en Brazos Abiertos
Willem en Erna Vedder zijn een prachtig stel uit Bunschoten-Spakenburg. Reeds een heel aantal jaren hebben zij Nederland achter zich gelaten en zijn hun roeping gevolgd naar Peru, waar zij een belangrijke rol innemen in het project Brazos Abiertos wat onderdeel is van Jeugd met een opdracht in Lima.

 

 

In de bruisende stad Lima, Peru, hebben Willem en Erna sinds 2015 een onvergetelijke impact op de gemeenschap als zendelingen. Hun toewijding aan het dienen van anderen heeft vele harten geraakt en leidt tot een ware transformatie in de levens van de mensen die ze ontmoeten. Met november in het vooruitzicht, waarin een missiereis naar Lima gepland staat, kijken we naar het inspirerende werk van dit opmerkelijke paar.

 

Willem en Erna hebben zich volledig gewijd aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de lokale bevolking. Ze hebben zich vooral gericht op het bieden van onderwijs aan kansarme kinderen en het ondersteunen van gemeenschapsontwikkelingsprojecten. Hun doel is niet alleen om fysieke hulp te bieden, maar ook om hoop en liefde te verspreiden in een gebied dat wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals armoede en sociale ongelijkheid.

 

Door de jaren heen hebben Willem en Erna verschillende initiatieven gelanceerd om positieve verandering te bewerkstelligen. Ze hebben zij in samenwerking met andere organisaties een school opgericht waar kinderen een veilige omgeving hebben om te leren en te groeien.

 

 

Via onderstaande button kunt u eenvoudig doneren.